Ομαδικά βιωματικά εργαστήρια

Ομαδικά βιωματικά εργαστήρια

Τα ομαδικά βιωματικά εργαστήρια είναι εστιασμένα σε συγκεκριμένες θεματικές.

Απευθύνονται σε όσους κινητοποιούνται από ερωτήματα ή/και δυσκολίες τα οποία επιθυμούν να διερευνήσουν εντός των ομαδικών διαδικασιών.

Αποτελούν  χώρους όπου σε κλίμα σεβασμού καθενός για τον εαυτό του και για τους άλλους, εμπιστευτικότητας, ασφάλειας, και αποδοχής, οι συμμετέχοντες σκέφτονται για τους ίδιους και για τον διπλανό τους, ακούν και ακούγονται, συνειδητοποιούν τις εσωτερικές τους διεργασίες, διερευνούν ό, τι εμποδίζει την εξέλιξή τους, υποστηρίζουν και υποστηρίζονται.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να  εμπλέκονται σε αυτά με τρόπο ανοιχτό και αυθόρμητο εκφράζοντας τις σκέψεις τους και αλληλεπιδρώντας μεταξύ τους.

Ομαδικά εργαστήρια

[ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ]

Ομαδικό εργαστήριο Προσωπικής ανάπτυξης


Με αφορμή την αφήγηση μιας σύντομης ιστορίας ή μύθου οι συμμετέχοντες καλούνται  να διερευνήσουν ζητήματα για τον εαυτό τους και τις σχέσεις τους

[ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ]

Ομαδικό εργαστήριο Κοινωνικής Ψυχολογίας


Με βάση θεωρίες της Κοινωνικής Ψυχολογίας θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε ερωτήματα της καθημερινής ζωής

[ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ]

Ομάδα μελέτης ψυχαναλυτικών κειμένων


Το εργαστήριο στοχεύει στην μελέτη και τον αναστοχασμό πάνω σε κείμενα σχετικά με την κλινική πρακτική της ψυχοθεραπείας

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών του. Τα cookies προτιμήσεων επιτρέπουν σε έναν δικτυακό τόπο να «θυμάται» τις επιλογές του χρήστη, όπως τη γλώσσα ή την περιοχή, που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο δικτυακός τόπος ή την εμφάνιση του δικτυακού τόπου.